Felejtse el a magas futárköltségeit

Vállalkozásának megbízható és kedvező árú futárszolgáltatásra van szüksége!

Sokallja az azonnali futárszolgálat díját? Fontos iratait, csomagjait megbízható futárcéggel szállíttatná? Hagyja, hogy meggyőzzük - vállalkozásának bizonyítottan megbízható megoldásra van szüksége, ígéretek helyett.

Vállalkozása megbízható futár megoldásokat igényel

Nincs két egyforma vállalkozás. Abban azonban minden vállalkozás megegyezik, hogy fölösleges terheket nem szívesen vesz magára, ugyanakkor az adatai, csomagja biztonságát sem bízza a véletlenre.

Mi az egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve alakítjuk ki szolgáltatásunkat Önnek:

  • rugalmas szolgáltatási időszak
  • egyedi árak
  • alkalmazkodunk egyedi igényeihez

Hogyan tudunk kedvezőbb árat adni vállalkozásának?

Budapesti fuvarok esetén a budapesti kiindulási és kézbesítési cím távolságát légvonalban mérjük. Ez azt jelenti, hogy míg egy hagyományos futárszolgálat a kiszállításkor megtett útvonal hosszából számolja ki a szállítás díját, addig mi az IPS Futárszolgálatnál a térképen mért két pont közötti távolság alapján kalkulálunk.

A különbség szemmel jól látható, melynek haszna az Ön zsebében marad.

Mennyit spórol Ön ezzel? Lássunk egy példát:

A példánkban felvázolt fuvar esetünkben nettó 1 260 Ft-ba kerül és motoros vagy bringás futárunk egy órán belül kézbesíti a címzettnek a csomagot. Más futár cégeknél a számítás módjától függően ez az összeg hozzávetőlegesen 50%-al több költséget jelentene Önnek.

Referenciáink

Számos nagy nemzetközi FMCG multinacionális vállalat és a bankszektor legismertebb cégeinek bizalmát vívtuk ki az elmúlt években. Sajnos a titoktartási megkötéseink sok esetben nem teszik lehetővé, cégek pontos megnevezését, de futárainkkal a város számos nagy irodaházában összefuthatott már.

A legjobb reklám számunkra, ha elégedett ügyfeleink ajánlanak minket partnereiknek, melyre számos példa akadt az elmúlt időszakban 😍.

Ismerjen meg minket!

Az hogy az IPS Futárszolgálat neve még esetleg nem ismerős, nem azt jelenti, hogy fiatal kezdő cég vagyunk SŐT! Cégünket 2020-ban alapítottuk ugyan, de valójában már több mint 15 éve foglalkozunk futárszervezéssel, logisztikával. Szakértőink futárként ismerkedtek meg a szakmával, majd néhány év elteltével lehetőségük nyílt belekóstolni a szervezési feladatokba.

Miért mi?

Gyakorlott futáraink a lehető legrövidebb időn belül vagy előre egyeztetett időpontban veszik fel a küldeményeket, melyeket egyenesen a címzetthez szállítanak. Nálunk küldeményei mindig jó kezekben vannak!

Két pont között a legrövidebb út az IPS!

 

Vágjunk bele

Megmutatjuk hogyan spórolhat úgy, hogy a minőség megmarad!

Tapasztalataink szerint biztosan tudunk olyan konstrukciót kidolgozni Vállalkozásának, amivel a szállítással kapcsolatos költségeit csökkentetni fogja.

Töltse ki az alábbi űrlapot és tapasztalt kollégánk rövid időn belül visszahívja Önt.